Nevenactiviteiten 2017

Op het “Weevers Kidsplein” is ook dit jaar weer genoeg te doen voor de jeugdige toeschouwers van het toernooi. Men kan zich het gehele weekend weer vermaken op de aanwezige springkussens, panna-toernooien spelen op de voetbalveldjes en deelnemen aan enkele georganiseerde interactieve activiteiten.

Supportersvereniging Ajax
 

1 Supportersvereniging Ajax
Zoals elk jaar is de supportersvereniging van Ajax weer van de partij. Op zaterdag en zondag zullen zij met een fanshop op het evenement aanwezig zijn. Voor de echte voetbalfan is het de uitgelezen mogelijkheid om unieke fanartikelen aan te schaffen..

2. Springkussens
Aan springkussens nooit een gebrek op het Marveldtoernooi.  Er zullen weer verschillende springkussens staan op het Kidsplein, voor elke leeftijdscategorie minimaal één. De springkussens staan altijd garant voor uren speelplezier!

Springkussens


3. Univé Panna Arena
Univé is één van de vele sponsoren op het Marveldtoernooi. Jaarlijks stellen zij een panna arena ter beschikking, zodat de jeugd tijdens de toernooidagen lekker een balletje kan trappen. De panna arena is één van de aanwezige opblaasbare arena’s op het toernooi!

 

Voetbalgatendoek

 

 

4. Verloting
Op de zaterdag en zondag zal er een verloting gehouden worden, waarbij prachtige prijzen zijn te winnen. Prijs per lot is € 0,50 en 6 loten voor € 2,50. Steun het Marveldtoernooi door een lot te kopen en maak daarnaast ook nog eens kans op leuke prijzen.


5. Rolugro Soccerboarding
Ook de inmiddels beruchte ronde panna arena met de harde boarding van Rolugro zal weer te vinden zijn op het Kidsplein  dit jaar. Niets is leuker voor een voetballer om de hele dag te voetballen en panna’s uit te delen aan je vrienden!

Rolugro Soccerboarding
 

jongens
 

6. DJ
Op de zaterdag en zondag is er wederom een DJ aanwezig om tussen de wedstrijden door het publiek te vermaken met de allernieuwste muzieknummers. Als er op het hoofdveld gescoord wordt, zal de DJ de feestvreugde versterken, net als in een echt voetbalstadion!

7. Schminken
De allerkleinste kinderen zullen zich op zaterdag en zondag kunnen laten schminken in de Marveldtent! In de middag zullen er vrijwilligers van het Marveldtoernooi aanwezig zijn om de kinderen om te toveren tot bijvoorbeeld een gevaarlijke tijger of een
prachtige vlinder!

 

 

Swing him off

 
 
 
8. Attack Voetbal
Vorig jaar waren ze er alleen op zondag, dit jaar zullen ze zaterdag en zondag aanwezig zijn. We hebben het over de heren van de Attack Voetbal! De volgende attracties zullen aanwezig zijn op het Kidsplein!
 
  • Een overdekte Attack Panna Arena (10 meter doorsnede);
  • Attack Voetbaltennis (8x4 meter);
  • Attack Mini voetbalkooi (6x3 meter)
  • Attack Voetbal springkussen (voor de kleinste voetbalfans tot maximaal 7 jaar);
  • Attack Snelheidsschieten (6x3 meter);
  • Attack Stropdasschieten op een Oranje Leeuw (6x2,5 meter);
  • Attack Fly Guy;

Stands
Er zullen diverse organisaties aanwezig zijn met een stand waaronder: KIKA en Footballmaties.


Expositie 27 jaar Marveldtoernooi

De activiteiten zullen worden begeleid door enthousiaste freestyle voetballers. Belangrijke tip: vergeet niet je voetbalschoenen mee te nemen! Je ziet het, naast jeugdvoetbal op topniveau zijn er dus voldoende leuke andere dingen te zien en te doen tijdens het Marveldtoernooi.